• Linked IN
  • Rss
  • Youtube

Sala Kubo-Kutxa, una referència cultural a Donostia

La Sala Kubo-Kutxa és un espai d’exposicions situat dins del complex del Palau de Congressos i Auditori Kursaal, un projecte de l’arquitecte Rafael Moneo que és la seu principal del Festival de Cine de San Sebastián. Aquesta sala, de l’Obra Social Kutxa (Kutxa Fundazioa), es va inaugurar l’any 2000 i des d’aleshores s’ha convertit en una de les ofertes culturals de capçalera de la ciutat. Es tracta tant d’una referència cultural com d’un punt de trobada per a residents de la zona i per als turistes que visiten la ciutat. La sala, de 1000 m2 aproximadament, compta amb una programació basada en mostres temporals centrada en les arts plàstiques de principis del segle XX i fins a dia d’avui.

El 21 d’abril es va inaugurar la nova mostra Gonzalo Chillida que es podrà veure fins al 3 de juliol. Es tracta de la primera gran retrospectiva de l’arista que permet revisar la seva trajectòria a través d’una selecció d’olis, dibuixos, gravats i fotografies que engloben cinc dècades; des de paisatges i bodegons de la seva primera època i fins a als temes essencials de la seva pintura; marines, cels i boscos.

Kutxa Fundazioa

Kutxa Fundazioa

MagmaCultura realitza a la Sala Kubo-Kutxa els serveis d’informació i atenció al públic. L’equip d’aquest servei s’encarrega també de gestionar les reserves dels tallers familiars i de les visites en grup. La sala disposa d’una botiga on el visitant hi pot adquirir els catàlegs de les exposicions exhibides durant els setze anys d’història d’aquest espai cultural.

Jone Rojo

MagmaCultura

No existen comentarios